Podrška drugih grupa građana

Veliko hvala svim hrabrim građanima sa integritetom za ukazano poverenje i podršku. Napred možemo samo zajedno, ujedinjeni!

Umetnici za UPK

Mi, Stvaraoci i Radnici u Kulturi, podržavamo ujedinjeni-protiv-kovida.net i gnušamo se još jednog pokušaja linča koji sporovode tabloidi i naci-frekvencije pokušavajući da osujete legitimnu borbu stvarne Elite Srbije za Istinu, Čast i Slobodu!

Advokati za UPK

Mi, advokati Srbije, podržavamo ujedinjeni-protiv-kovida.net i gnušamo se još jednog pokušaja linča koji sporovode tabloidi i naci-frekvencije!

Socijalni radnici za UPK

Ujedinjeni, pružamo podršku zdravstvenim radnicima u borbi protiv nepravednih uslova rada i lažnog prikaza situacije u kojoj se nalazimo, a koja je prisutna u javnosti. Vrednosti kojima se vodimo u našem radu i etička odgovornost svakog od nas nam nalaže da podržimo naše zdravstvene radnike u borbi za ISTINU, SLOBODU I PRAVDU i kažemo STOP medijskoj i državnoj torturi.

Akademska zajednica za UPK

Biti stručan podrazumeva i biti odgovoran kako prema svojoj profesiji, tako i građanima. Promene u zdravstvu ne mogu doći bez angažovanih i solidarnih lekara. Ovim putem se solidarišemo sa onima koji nose teret epidemije na svojim plećima, sa pravom ukazujući na propuste i stanje u zdravstvu, te osuđujemo kampanju koju protiv njih vode predstavnici vlasti.

Nevladine organizacije za UPK

Civilni sektor pruža podršku zaštiti elementarnih ljudskih prava lekara potpisnika inicijative "Ujedinjeni protiv kovida": RERI, JUKOM, CRTA, Ne davimo Beograd, Žene u crnom...

Građani za UPK

Ako je 3000 lekara malo, napravili smo sajt da nas bude više u zahtevima: Ujedinjeni građani Srbije za UJEDINJENI PROTIV KOVIDA. Mi dole potpisani građani podržavamo lekare potpisnike “Ujedinjeni protiv kovida” u njihovim zahtevima.

teacher, learning, school

Prosvetni radnici za UPK

Mi, čiji je poziv da obrazovanjem mladih ljudi stvaramo budućnost ove zemlje, razvijajući njihov duh i intelekt kojima će jednog dana graditi Srbiju, moramo podići svoj glas i podržati medicinske radnike u njihovoj borbi za ISTINU I SLOBODU!

Kontaktirajte nas