Apel građanima

Poštovani građani,

Mi, Ujedinjeni protiv kovida, zdravstveni radnici iz crvene zone, imamo za Vas važnu poruku.

Ostanite kod kuće u noćima između 31. decembra i 2. januara. Dočekajte Novu godinu sa onima sa kojima inače živite. Ne odlazite u restorane, barove, klubove, na privatne proslave i javna okupljanja. 

Zaražen je veliki broj ljudi, zaraza se svakodnevno širi, bolnice su prepune, mi smo na izmaku snaga.

Biće još proslava, biće još novih godina. Treba da ih dočekamo živi i zdravi. Oni koji upravljaju suzbijanjem epidemije nisu spremni da poštuju i sprovedu propisane mere. Neka restorani ostanu prazni, jer vi slušate vaš zdrav razum i ostajete kod kuće, u krugu porodice.

Zdravoj pameti ne treba ni “policijski čas” ni vanredno stanje. Ovo je vanredna, zaista vanredna situacija i tiče se svih nas.

Pokažite solidarnost sa zdravstvenim radnicima, pokažite da ste odgovorni, tako što ćete za vreme praznika ostati kod kuće, a krsne slave ove zime obeležiti u svom domu, sa svojim ukućanima, bez pozivanja gostiju.

Odnosite se sa pijetetom prema svim žrtvama ove epidemije. Nazdravite za zdravlje svih koje volite, za zdravlje onih koji vam žele dobro i za Vaše zdravlje i poželite svima mnogo lepšu i bolju Novu godinu no što je bila prethodna.

Ostanite zdravi – kod svoje kuće!

Vaš UPK

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *